Select Page

Acompanyament familiar personalitzat

Espais Joves, és un projecte adreçat a joves entre 15 i 17 anys que es troben en una situació d’alt risc social. Pretén ser un lloc de referència per a aquests adolescents que arriben al centre a través de Serveis socials, EAIA, instituts i serveis educatius, o en alguns casos a través de la pròpia detecció del nostre servei.

Aquest espai obre cada tarda de dilluns a divendres amb la intenció d’estar present, d’estar a prop dels adolescents i de les seves necessitats. Té com a principal finalitat fer un bon acompanyament individual en el seu procés de creixement personal.

Aprofundim en dues vessants:  L’orientació i l’assessorament formatiu i La major connexió del/a jove amb la comunitat:

Un espai de participació, guiats per un equip educatiu que els ofereix una atenció individualitzada que els acompanyarà i facilitarà els tràmits i processos en les diferents decisions i opcions de vida.

 

Principals activitats:

  • Espaid’acompanyament i suport a les tasques i competències escolars
  • Ocupa’t: programa d’orientació i suport adreçat a les i els joves que es troben fora del circuit acadèmic i/o en situació d’atur.
  • Em cuido: espai d’assessorament, posada en comú i aprenentatge dialògic, on es treballen aspectes relacionals amb la salut dels joves i les habilitats per a la vidacontribuint a promoure la intel•ligència social.
  • Espai Comunitari: s’escull una activitat per trimestre a partir dels interessos dels i les joves i de les necessitats detectades en la comunitat, treballant a partir de la metodologia aprenentatge-servei. Exemple: recerca i diagnòstic per una acció de millora en el barri

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73