Select Page

Activitats de vacances

Adreçades a joves de 13 a 17 anys, en les vacances escolars d’estiu, hivern i primavera.

EL CASAL D’ESTIU

El casal té un plantejament educatiu integral, partint des del gaudi del lleure i des del treball explícit en educació en valors. La programació del casal es construeix amb la participació del grup de joves, inclou diversos espais de de relació amb altres grups, projectes o entitats.

ELS CAMPAMENTS, RUTES I CAMPS DE TREBALL

Són activitats per viure un munt d’experiències extraordinàries i de valors mentre els joves gaudeixen junts d’un entorn diferent. Aquestes activitats són especialment importants per als joves que participen en la nostra entitat, ja que molts d’ells i elles no tenen l’oportunitat de fer vacances i sortir del barri en tot l’estiu.

Cada juliol organitzem una sortida per als joves que sol ser una ruta, campament o camp de treball. Els i les joves decideixen quin serà la tipologia de projecte que faran durant el juliol i començaran a preparar-lo mesos abans en el marc de l’activitat del Casal Jove diari o de cap de setmana.

 

LES ACTIVITATS D’HIVERN I PRIMAVERA

En el Casal d’hivern el Casal Jove pot escollir entre fer tres sortides d’un dia o una sortida de dos dies. Les activitats de primavera tenen lloc en les dates de la setmana santa, i consten d’unes colònies o campaments.

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73