Select Page

Activitats de vacances

​Segons les edats i els períodes vacacionals, els infants de 3 a 12 anys participen en casals, colònies, i campaments. 

Representen un moment molt important per la vida del grup on destaca especialment l’autonomia personal, la diversió en grup, la solidaritat, la connexió amb la natura, la cultura i la convivència

EL CASAL D’ESTIU

Cobreix totes les vacances escolars, té lloc de juny a setembre de dilluns a divendres de 9h. a 16.30h.

Hi ha dues seus per al casal d’estiu: l’esplai al carrer Pedraforca, barri de La Florida, i l’Esplai Les Planes al carrer Llorer. Cadascuna de les seus amb una escola associada on es fan activitats i on té lloc el servei de menjador.

El casal té un plantejament educatiu integral, partint des del gaudi del lleure i des del treball explícit en educació en valors. D’una banda, dóna resposta a les necessitats de les famílies de conciliació. D’altra banda, ofereix un espai socioeducatiu d’acollida que garanteix una alimentació saludable, el treball d’hàbits i la promoció de la salut  durant tot l’estiu.

LES COLÒNIES I CAMPAMENTS

Són activitats per viure un munt d’experiències extraordinàries i de valors mentre els infants gaudeixen junts d’un entorn diferent. Aquestes activitats són especialment importants per als infants que participen en la nostra entitat, ja que molts d’ells i elles no tenen l’oportunitat de fer vacances i sortir del barri en tot l’estiu.

Cada juliol organitzem una sortida de colònies de 5 dies per als més petits (5-7 anys), una de 8 dies per als mitjans i grans (8-12 anys).

LES ACTIVITATS D’HIVERN I PRIMAVERA

El Casal d’hivern té una duració de 3 dies, de 9h. a 16.30h. entre les festes del Nadal i el Cap d’any. 

Les activitats de primavera tenen lloc en les dates de la setmana santa. Oferim dues activitats: un Casal de quatre dies per a totes les edats, i unes Colònies de 3 dies per als grups de 8 a 12 anys.

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73