Select Page

El dissabte passat, 26 de Novembre, es va celebrar la trobada esportiva, aquest any dedicada a la violència, a l’institut Enric Borràs, a Badalona, on 130 joves, d’entre 12 i 16 anys, de les cinc entitats (LaFlorida, Xixell, San Feliu, La Rotllana i Atzavara), membres de XEASC, van participar en partits de futbol i vòlei per passar-s’ho bé i crear noves amistats.

     

 

Yingheng zhu, participant de La Rotllana 

És una activitat que hem fet dos torneigs, va bé conèixer més gent, hem modificat la manera de jugar per nivellar més. Primera vegada, tornaria.”

 

 

 

Marina, monitora Sant Feliu

Portem molts anys participant a la XEASC i l’any passat ja vam venir a Badalona a fer el torneig de futbol 3 amb la Rotllana també, i bueno creiem que és molt important fer xarxa entre les diferents entitats i per això participem el màxim que podem. Nosaltres de joves som 15 amb dues monitores i hem vingut perquè sabem que participa LaFlorida i altres entitats que formen part de la mateixa ciutat. Jo crec que és molt important que participi gent per fer comunitat perquè els joves puguin tenir una xarxa relacional més ampliada al seu entorn més proper. El que fan abans dels partits és pactar unes normes, com que si un equip fa un punt el celebrem tots etc. Tornaré a venir, si.”

 

 

Juan José, participant de Les Planes

“Muy divertido, es la primera vez, he jugado a volei, he ganado el primer puesto, si veo que me gusta lo que hacen volvería el año que viene”.

 

 

 

 

Angela Coordinadora XEASC

 

 

 

 

 

Chaymae Elouahi, monitora d’Atzavara

“Per la meva entitat aquesta jornada significa crear xarxa, conèixer a altres entitats i el que fan i pel que lluiten i compartir una mica l’espai, nosaltres no solem fer coses relacionades amb l’esport llavors per nosaltres és com una activitat diferent del que acostumem a fer però ja havíem fet alguna cosa amb La Rotllana abans i ens va agradar, hem vingut 12 persones des de Tortosa.”

Mariam Atzavara, participant d’Atzavara

“És molt bonic, és la meva primera vegada, ha sigut molt guai perquè hem conegut a persones noves i hem creat amistats noves.”

 

Alba Ballesteros, monitora de Xixell

“Al tema de la jornada se li va incloure la matèria de la violència de sexe i discriminació, format com un mural a l’entrada on els joves hi tiraven una pilota pintada a frases que no els hi agradaven com piropos, prejudicis etc.”

 

 

 

 

 

Óscar, participant de LaFlorida

“El futbol conté menys normes. M’ho he passat bé i tornaria a venir.”

 

Àngel, participant de Sant Feliu 

“La jornada está muy bien, he participado en voleibol y es muy divertido, nos hemos juntado muchos jóvenes y eso, volveré el año que viene”.

 

Agustina, participant Sant Feliu

“És una jornada molt dinàmica i està molt bé, aquest any hem sigut més gent i ha sigut més competitiu, depèn de l’esport al vòlei van més noies que nois, però jo prefereixo el futbol”.