Select Page

Aquest taller es realitza cada dijous durant el curs. Els infants gaudeixen mentre tenen cura de l’entorn natural que podem trobar en el nostre barri de Les Planes. Aprenen a assumir aquesta responsabilitat a través de tallers de natura i reciclatge.
L’objectiu principal és que els infants prenguin consciència de què si ens ho proposem podem dur a terme accions per a un futur millor i més sostenible. Treballem diferents formes de reciclatge donant una segona vida als objectes que llencem, alhora que desenvolupen la imaginació i la creativitat.

Un dels projectes molt interessants que desenvolupem en aquest taller és la transformació de l’espai de Matacavalls, Una zona inutilitzada que després d’aquest procés serà un espai d’ús col·lectiu per a l’oci i la participació de tot el barri. Col·laborem amb diferents entitats del barri amb l’acompanyament de Contorno Urbano.
Ja hem realitzat diferent fases: en la primera vam ajudar a construir un espai de blocs de fusta i neumàtics per a una zona de joc. Actualment estem senyalitzant els espais de reciclatge i estem decidint a on van les diferents deixalles. Els infants van crear el disseny i amb una mica d’ajuda van construir el plafó, i el van anar a instal·lar al parc.

El següent projecte que tenim entre mans  és la creació de jocs de taula a partir de materials reciclats. Ja hem decidit quins jocs farem, ara estem dissenyant-los i el següent pas serà construir-los. Una de les coses més xules que farem és imprimir les peces en una impressora 3D.