Select Page

Aprenentatge Servei (APS)

La nostra acció comunitària s’emmarca en el treball de la identitat i sentiment de pertinença, l’apoderament personal i la pràctica de la ciutadania activa. Fa temps que l’Aprenentatge Servei forma part de la nostra perspectiva en aquest àmbit doncs dóna resposta  a totes aquestes línies de treball essencials per a nosaltres.

Les entitats socials som agents transformadors que promouen canvis en el seu entorn a favor dels col·lectius més vulnerables, amb més risc d’exclusió social. Aquests canvis s’aconsegueixen a través de l’activitat que desenvolupem, però també per l’acció de sensibilització i “educació” de la societat entorn dels problemes socials. També és el nostre objectiu que la societat conegui i s’impliqui en aquesta transformació social, que les persones siguin protagonistes en el canvi del seu entorn més proper, de manera que exerceixin de ciutadans responsables.

Per tot plegat hem implementat l’Aprenentatge servei des de fa molts anys a través de diferents projectes, i hores d’ara seguim en aquesta línia tant a nivell intern com en la cerca de noves aliances i partenariat en el barri i la ciutat.

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73