Select Page

Qui Som

QUI SOM

És l’equip de persones que formen part de la nostra entitat els que fan que, cada dia, puguin participar més de 700 infants i joves en les activitats que desenvolupem i ho puguem fer treballant els valors humans que es desprenen de la nostra missió.
Els infants, joves i les seves famílies, en especial aquells i aquelles que es troben en una situació de major vulnerabilitat social són l’eix de la nostra tasca quotidiana tot cercant nous recursos educatius per tal d’oferir noves oportunitats socials.
Gràcies a totes aquelles persones, en especial mares i pares que confieu-ho en nosaltres, i gràcies a totes les Institucions que col·laboreu amb nosaltres per fer realitat aquest somni col·lectiu.

MISSIÓ

L’educació dels infants i els joves, posant especial èmfasi en els col·lectius vulnerables, amb voluntat transformadora i d’inclusió social.
L’educació en valors, és l’ eix fonamental de la nostra acció. El principal àmbit d’actuació és el temps lliure dels infants i els joves.

VALORS

Volem avançar cap a un món més just vers una societat inspirada en els valors de la pau, la democràcia, la fraternitat i la sostenibilitat.
Treballem per la cultura de la solidaritat i la cooperació basada en la dignitat de la persona.
Fomentem la participació i l’esforç individual i col·lectiu per fer front als reptes socials i fomentem la confiança de la persona, la coherència, la generositat i la recerca de la felicitat.

VISIÓ

La persona com a protagonista i motor de canvi. La participació activa en el funcionament del projecte per part de tots els sectors: equip educador, famílies i sobretot els infants i joves.
En la lluita contra la injustícia social, l’exclusió i l’eradicació de la pobresa. I en la visió d’un barri, d’una ciutat i d’una societat que garanteix els drets i la dignitat de les ciutadanes i ciutadans, en especial els més joves i vulnerables.

Els nostres reptes pel 2019

  • La consolidació d’un gran projecte, L’Esplai Les Planes que treballarà de forma àmplia en aquest barri amb infants i famílies.
  • L’inici d’ARREL, projecte de coresponsabilitat educativa amb les escoles del barri.
  • La renovació de la nostra imatge i comunicació amb la construcció d’una nova web.
  • Seguir treballant en la captació, acollida i formació permanent del voluntariat.

Al llarg de la nostra trajectòria hem tingut l’honor de rebre diferents Premis i Reconeixements a la nostra tasca:

Any 2012

  •  Premi Fundació Ferrer i Guàrdia

Any 2014

  • Distinció ciutadana de l’Ajuntament de l’Hospitalet

Any 2015

  • Premi d’Educació en el lleure Fundació Lluís Carulla
  • Reconeixement del Departament de Justícia juvenil de la Generalitat de Catalunya
  • Diploma d’agraïment de la Creu Roja

 

 

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73