Select Page

Barri LesPlanes

Fa 35 anys que L’Esplai la Florida va néixer en aquesta zona del barri i més concretament al c/llorer 41. Durant 25 anys vam desenvolupar la nostra tasca en aquest entorn i ara és una bona oportunitat per tornar i iniciar activitat en aquest mateix equipament impulsant nous projectes que col·laborin amb la dinamització del barri i de la vida comunitària.

L’Esplai LesPlanes té per objectiu l’educació dels nens i nenes i la intervenció comunitària en la zona dels blocs de La Florida i en el barri de Les Planes. També treballem en un sòlid projecte socioeducatiu que acompanya i dona suport als infants i les famílies més vulnerables.

S’ofereix així un recurs educatiu, social i comunitari del qual es poden beneficiar els infants i famílies del barri i entorn més proper. Sempre amb una mirada inclusiva i transformadora.

És un espai proper i accessible on els nens i les nenes poden participar d’una manera activa i és, a més a més, un espai facilitador on les famílies dels infants de la zona dels Blocs de la Florida i del barri de Les Planes prenen un paper protagonista en el desenvolupament del projecte en el seu barri.

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73