Select Page

Pla de voluntariat

Des dels seus inicis, l’Esplai La Florida ha comptat amb persones voluntàries dins de l’equip de monitors. Aquestes han aportat el seu esforç i talent de manera altruista i compromesa amb l’organització, participant tant a nivell organitzatiu i de funcionament com en el desenvolupament de les activitats.
La seva presència ens ofereix una diversitat i una riquesa que creiem molt important a l’hora de definir-nos com a entitat.

De la mateixa manera que cada infant o jove és únic i especial, les aportacions dels voluntaris són molt diverses i cadascuna ens suma valor afegit. A l’Esplai La Florida hi ha moltes formes de col·laborar com a voluntari, l’únic que es requereix és la motivació i el compromís vers l’entitat. Les activitats i projectes en els quals col·laborar són:

  • Activitats de lleure educatiu per a infants i joves

Programar i dinamitzar activitats de lleure educatiu a l’Esplai: esplai diari, grup de dissabtes, Casal d’estiu i campaments.

  • Activitats socioeducatives adreçades a infants i joves

Acompanyament educatiu (Infants i joves) i acompanyament en el suport de la lectura (projecte LECXIT).

  • Acompanyaments a infants

Realitzar les recollides escolars, acompanyament en les excursions i sortides.

  • Activitats puntuals

Excursions, festivitats, decoracions i manteniment de les instal·lacions…

Després de 35 anys de funcionament , en els quals el voluntariat ha tingut un paper primordial i específic ha arribat el moment de plasmar tota aquesta tasca en un Pla de Voluntariat que assoleixi els següents objectius:

  • Posicionar el voluntariat com un eix clau en el funcionament de l’entitat

Volem realçar la figura del voluntari, donar-li el valor que li pertoca i fer visible el valor afegit que ens aporta la seva feina dins l’entitat

  • Donar el valor corresponent a les tasques de voluntariat

Definir les funcions i rols del voluntariat, el grau de responsabilitat que es pot assumir i presentar un marc de referència per a la persona que vulgui col·laborar amb nosaltres.

  • Impulsar noves formes de voluntariat dins de l’entitat

Establim formes innovadores de voluntariat. Creiem que és una bona oportunitat per establir noves vies de col·laboració i per posar en marxa noves iniciatives per part dels voluntaris.

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73