Select Page

Espai familiar

Aquest projecte té com objectius principals d’una banda, reforçar el paper de la família com a primer referent educatiu de l’infant, facilitant la formació i l’intercanvi d’experiències entre elles. I d’altra banda, crear un espai de relació i d’inclusió social positiva que faciliti la relació entre les famílies i els infants, amb altres famílies i amb altres cultures.

L’Espai Familiar d’adreça a les famílies amb nens i nenes menors de tres anys.

L’Espai Familiar ofereix als infants un espai de joc amb materials adequats a les edats dels infants, on es fan propostes d’activitats amb intencionalitat psico-educativa. Podran divertir-se, explorar, conèixer coses noves i aprendre a relacionar-se entre ells i amb els adults.

A les famílies, millorar el vincle afectiu de les nostres famílies i els seus fills i filles, disminuir situacions de risc en la petita infància i capacitar-les  per resoldre conflictes comunicatius amb els i les petites.

Aquest servei funciona de dilluns a divendres de 17:30 a 19h i els dimecres al matí, de 9:30 a 11:00h. També desenvolupem el projecte en alguns períodes de les vacances d’estiu.

Algunes  activitats

Adreçades de forma específica a la família:

  • Espai de formació i intercanvi

Espai d’assessorament i treball individualitzat

  • Iniciació al massatge infantil
  • Receptari de cuina infantil i saludable
  • Racons d’experimentació i joc
  • Contes viscuts i altres activitats d’expressió i reflexió

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73