Select Page

Infants i famílies

L’Esplai Infantil s’adreça a tots els infants dels barris de La Florida i Les Planes de 3 a 12 anys i funciona de dilluns a divendres a partir de les 16:30, els caps de setmana i durant els períodes de vacances.

El temps lliure a l’esplai és un espai de descans, de convivència i relació; un espai d’aprenentatge, de formació i de desenvolupament de valors; és un espai de participació on els nois i noies són els protagonistes de la seva història.

La vida de grup pren una rellevància important a l’esplai, és un petit laboratori d’aprenentatge en la vida col·lectiva.

L’esplai dóna als infants i joves l’oportunitat d’experimentar, d’assumir valors, de superar conflictes, d’exercir la tolerància, la generositat, l’afectivitat, de generar empatia i una comprensió crítica de la realitat i entorn.

Les activitats varien i s’adapten a les diferents edats i prenen forma a través de tallers temàtics, centres i grups d’interès, petits projectes, activitats en i amb el barri, activitats comunitàries, activitats festives generals (educatives, culturals i socials)….

Dissenyem i oferim els suports individualitzats per a que els infants i joves que ho necessitin puguin desenvolupar les activitats i la seva vida en l’esplai en igualtat de drets i condicions.

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73