Select Page

Tallers d’anglès i de suport a l’estudi

Tallers d’anglès

Dins del marc de les col·laboracions estables amb els centres educatius, l’escola Pau Vila, l’escola Joaquim Ruyra i L’Esplai realitzem conjuntament un taller d’anglès en el centre educatiu. L’objectiu és donar suport a la tasca que es fa dins de l’escola respecte a l’aprenentatge de l’anglès, incorporant metodologies que complementen el que els infants han fet a l’escola.

L’estudi assistit

S’adreça als infants que viuen en un entorn sociocultural desafavorit i no gaudeixin d’unes condicions adequades per al bon seguiment del currículum escolar.

L’objectiu del projecte és donar suport als infants i joves en aquests aspectes i ajudar-los a adquirir hàbits d’organització i d’estudi, a planificar el treball escolar i a aprofitar totes les oportunitats que tenen al seu voltant per millorar el seu procés d’aprenentatge i desenvolupament.

Actualment la nostra entitat realitza aquest projecte en l’escola Joaquim Ruyra, en l’escola Pau Vila, en l’escola Pau Casals i en l’escola Menendez Pidal; i pel que fa a secundària en els Instituts Eduard Fontseré i Pedraforca.

 

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73