Select Page

XARXESCOVID

Què oferim?

La situació de confinament que vivim està provocant situacions d’estrès i ansietat en les llars familiars, especialment en aquelles que viuen en pisos petits, amb moltes persones i pocs recursos o en les persones grans que no poden relacionar-se amb ningú. Des de l’entitat posem a l’abast de la nostra comunitat, les #XARXESCOVID, amb l’objectiu d’arribar a les persones en situació de més vulnerabilitat i crear una xarxa de suport mutu on tothom s’hi senti acompanyat/da.

Pots participar del projecte #XARXESCOVID de diferents maneres:

 • Participant de les activitats: Pots inscriure’t a les activitats de reforç educatiu, de lleure o bé sol·licitar acompanyament i suport psicosocial.
 • Fent voluntariat: Pots destinar part el teu temps a acompanyar persones de la comunitat: reforç escolar de forma telemàtica a infants o joves o suport emocional a persones que es troben soles i necessiten acompanyament telefònic o suports puntuals (anar a comprar, fer alguna gestió…).
 • Detectant i derivant persones a qui pugui interessar el projecte: Pots participar fent derivacions al projecte i difusió de la iniciativa per a que més persones s’hi sumin i les #XarxesCovid segueixin creixent.

Per a oferir-se com a voluntari/a:

 • Inscriure’t com a persona voluntària i signar la carta de compromís
 • Disposar del certificat negatiu del registre de delictes sexuals
 • Compromís per a dedicar un temps setmanal a la realització de tasques com suport escolar, suport emocional, acompanyament a famílies

Contactar per medi de:
xarxescovid@esplaifloridahospitalet.eu o als telèfons 93 551 49 73 o 670 57 31 17

#XarxaeducativaCOVID

Oferim acompanyament a infants i joves en edat escolar (primària i secundària) de forma telemàtica. A través de sessions setmanals individualitzades o en petit grup (màxim 3) una persona acompanyarà a l’infant o jove en la realització de tasques escolars.

S’assignarà a cada participant un horari setmanal d’atenció per part d’un monitor/a i a través de l’APP Zoom s’establirà una trobada telemàtica.

Com participar

Contactar per medi del correu xarxescovid@esplaifloridahospitalet.eu o als telèfons 93 551 49 73 o 670 57 31 17.

Per a poder participar cal:

 • Disposar d’accés a internet (correu electrònic i APP Zoom) en l’horari assignat
 • Signar el full d’inscripció, normativa i acceptació de condicions

#XarxapsicosocialCOVID

Des de l’equip de l’Àrea Social de l’entitat, oferim acompanyament a les famílies en aquesta situació tan complexa. Des de la Xarxa Psicosocial es promouran sessions telemàtiques d’Espai Familiar per a oferir recursos i acompanyament a famílies amb nadons (0-3) i seguiment i acompanyament adreçat a famílies o persones que viuen soles i pateixen el trauma i estrès que suposa aquest confinament.

Es farà un seguiment i acompanyament regular a través del telèfon o d’altres mitjans telemàtics de les persones que ens ho sol·licitin o siguin derivades al servei i ens coordinarem amb altres recursos i serveis de la ciutat per tal de fer derivacions d’aquells casos més vulnerables que requereixin també d’altres actuacions especialitzades.

Com participar

Contactar per medi del correu xarxescovid@esplaifloridahospitalet.eu o als telèfons 93 551 49 73 o 670 57 31 17.

 • Contactar amb nosaltres per a establir comunicació i necessitats de suport

#XarxalleureCOVID

L’equip socioeducatiu de l’Esplai La Florida i de l’Esplai les Planes vol mantenir la seva activitat de lleure i oferir-la a tots aquells infants i joves que vulguin participar-hi. Per això s’han adaptat algunes de les nostres activitats de lleure, per tal de poder-les realitzar en petits grups i de forma telemàtica.

A través de l’APP Zoom es faran trobades setmanals de diverses activitats. Els infants i joves podran compartir, telemàticament, un espai de socialització i lleure adaptat a les seves  edats i interessos.

Per a participar-hi caldrà inscriure’s a l’activitat i disposar d’un dispositiu amb accés a internet. S’oferiran activitats de tot tipus: artístiques, esportives, mediambientals, de cuina, d’expressió, de joc…

Com participar

 • Contactar per medi del correu xarxescovid@esplaifloridahospitalet.eu o als telèfons 93 551 49 73 o 670 57 31 17
 • Contactar amb nosaltres i inscriure’t a l’activitat que vulguis. Signar el full d’inscripció, normativa i acceptació de condicions.
 • Disposar d’accés a internet (correu electrònic i APP Zoom) en l’horari de l’activitat.

Contacta amb nosaltres. Involucra't.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Totes i cadascuna d’elles ajudaran a desenvolupar la missió de l’entitat amb èxit.

Carrer del Pedraforca, 29, 08905 Hospitalet de Llobregat

Truqueu-nos: 93 551 49 73